Incrediwear blauzdos mova

Incrediwear blauzdos movos audinyje esanti aktyvioji medžiaga anglis stimuliuoja kraujo apytaką. Dėl to mažėja uždegimas, skausmas ir sustingimas, spartėja gijimas. Incrediwear aktyvioji medžiaga – tai puslaidininkis, kurį stimuliuoja kūno išskiriama šiluma, kai audinys liečiasi su oda. Dėvint Incrediwear blauzdos movą, poveikis ir palengvėjimas jaučiamas iš karto. Blauzdos mova gerina kraujo apytaką ir padeda greičiau atsigauti, slopina skausmą ir mažina uždegimą, patiriamą dėl: blauzdos patempimo ar plyšimo, ūminių ar lėtinių traumų, blauzdos raumens skausmo, artrito, mėšlungio ir įvairių kitų blauzdos traumų.

Priežiūra:

Incrediwear blauzdos mova lengvai skalbiama. Skalbti šiltame arba šaltame vandenyje, galima džiovinti džiovyklėje žemoje temperatūroje. Nebalinti, nelyginti, nevalyti cheminiu būdu.

Dydžių lentelė:

S/M  –  30-41 cm

L       –   41-51 cm

Remiamasi blauzdos apimtimi.

Smulkiau



37,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Sudėtis74% poliesteris (įaustas germanis), 18% nailonas (įaustas germanis), 8% elastanas
GamintojasJAV

Kodėl verta rinktis?

DĖMESIO:
Įsigytų kojinių negalima grąžinti, nebent būtų išsiųstos pažeistos arba kitos (negu nurodyta) prekės. Atlikdami užsakymą įsitikinkite, kad nurodėte tinkamą kojinių dydį. Kojinės negrąžinamos. Jeigu gavote brokuotą arba ne tą prekę, kurią užsakėte, vadovaukitės išdėstytomis grąžinimo taisyklėmis.

REKOMENDUOJAMA DĖVĖTI:
INCREDIWEAR kraujotaką gerinančias kojines galima dėvėti su šiais produktais: kelio, kojos ir blauzdos movomis, klubo įtvaru ir (arba) sportinėmis kelnėmis