Glotninamasis plaukų balzamas nuo šiaušimosi Eimi Flowing Form (2) 100 ml Padidinti

Glotninamasis plaukų balzamas nuo šiaušimosi Eimi Flowing Form (2) 100 ml

Glotninamasis plaukų balzamas nuo šiaušimosi Eimi Flowing Form (2) padeda sukurti gražiai krentančių, lanksčių bei žvilgančių plaukų šukuoseną. Priemonė apsaugo nuo nepageidaujamų smulkių garbanų atsiradimo ir apsaugo plaukus nuo išsausėjimo naudojat karštus formavimo įrankius. Priemonės sudėtis praturtinta migdolų, simondsijų aliejais. Migdolų aliejaus sudėtyje yra didelė koncentracija vitamino F, kuris skatina plaukų augimą, suteikia jiems elastingumo ir blizgesio. Migdolų aliejus puikiai įsiskverbia į plaukus, suteikia glotnumo, aksominį blizgesį. Simondsijų aliejus vienas unikaliausių aliejų, tinkantis beveik visiems plaukų tipams, nes yra augimo stimuliatorius. Veiksmingai saugo plauko ląsteles nuo išsausėjimo, nepalieka riebios plėvelės, išlygina plauko paviršių, atstatydamas sebumą. Gerina dažytų, sausų ir lūžinėjančių plaukų būklę, stabdo plaukų slinkimą. Sudėtyje esantis pantenolis prasiskverbia į plaukus ir apgaubia elastinga plėvele iš vidaus ir išorės, didina lankstumą ir elastingumą, pasižymi stipriu jauninančiu poveikiu, atstato pažeistų plaukų struktūrą. Glotninamasis plaukų balzamas nuo šiaušimosi suteikia plaukams elastingumo, minkština plaukus ir palengvina jų iššukavimą. Tinka visų tipų plaukams.

Naudojimas: 2 – 5 paspaudimais į delną įsispauskite priemonės ir tepkite ją nuo plaukų šaknų iki galiukų, tada plaukus iššukuokite. Jei norite, kad priemonė stipriau fiksuotų, šukuoseną formuokite su plaukų džiovintuvo pagalba.



15,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimas2 – 5 paspaudimais į delną įsispauskite priemonės ir tepkite ją nuo plaukų šaknų iki galiukų, tada plaukus iššukuokite. Jei norite, kad priemonė stipriau fiksuotų, šukuoseną formuokite su plaukų džiovintuvo pagalba.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: