Padidinti

Plauko kutikulę glotninantis pienelis On Care Smooth Milk 275ml

Priemonė skirta ilgiems plaukams silpnais galiukais. Kartais ilgi plaukai kenčia nuo įvairių šukuosenų ir aplinkos veiksnių. Dėl šių priežasčių jie gali tapti sausi, nepaklusnūs ir prarasti savo spindesį. „SMOOTH“ linijos priemonės puikiai tinka siekiant išsaugoti sveikus plaukus ir jų ilgį. Ši linija buvo sukurta siekiant atkurti glotnių, nepaklusnių ir ypatingai ilgų plaukų tvirtumą, blizgesį ir juos sudrėkinti. Sudėtyje yra specifinių aliejų, kurie atkuria drėkinimą, suteikia plaukams gyvybingumo ir tvirtumo. Puikiai tinka ilgiems plaukams, kai norima juos sustiprinti ir ilgiau išlaikyti jų grožį..

On Care Smooth Milk paklusnumo suteikiantis glotninamasis pienelis visų tipų plaukams. Suteikia glotnumo plauko paviršiui bei sumažina šiurkštumą bei plaukų pūtimąsi, maitina ir apsaugo plaukus. Suteikia plaukams sveikos išvaizdos ir apimties.



23,50€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimas paskirstykite ant išplautų bei rankšluosčiu nusausintų plaukų. Iššukuokite plaukus, kad produktas tolygiai pasiskirstytų, nenuskalaukite ir pereikite prie šukuosenos formavimo. Rekomenduojama naudoti mažais kiekiais ir ant sausų plaukų prieš tiesinant žnyplėmis.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: