Apsauginė plaukų priežiūros priemonė suteikianti žvilgesį SEBASTIAN Trilliant 150ml Padidinti

Apsauginė plaukų priežiūros priemonė suteikianti žvilgesį SEBASTIAN Trilliant 150ml

Apsauginė plaukų priežiūros priemonė suteikianti žvilgesį SEBASTIAN Trilliant sukurta kriŠtoliniam plaukų spindesiui suteikti. Žvilgesio suteikiantis kompleksas Švelniai kondicionuoja plaukus ir sukuria jiems apsaugą nuo karŠčio. Blizgesiu aprūpinanti apsauginė priemonė plaukams suteikia lengvą fiksaciją ir tolygų plaukų užbaigtumą, neapsunkindama jų.

SEBASTIAN Trilliant plaukų priežiūros priemonės sudėtyje esantis glicerinas yra natūralus ingredientas, lengvai įsiskverbia į plauką ir veikia tiek iŠorinius, tiek ir vidinius jo sluoksnius. Glicerinas užkerta kelią odos senėjimui, spuogų susidarymui, sumažina egzemos ir psoriazės riziką bei saugo nuo kitų negatyvių aplinkos veiksnių. Žvilgesio suteikianti apsauginė plaukų priemonė SEBASTIAN Trilliant yra praturtinta kalciu ir fosforo rūgŠtimi. Kalcis dalyvauja ne tik didinant kaulinio audinio tankį, bet ir stiprina dantis, dantenas, nagus ir plaukus. Fosforo rūgŠtis plačiai naudojama Šampūnų gamyboje kaip ingredientas, padedantis stabdyti plaukų slinkimą.



31,50€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

NaudojimasŽvilgesio kompleksui suaktyvinti, gerai suplakite plaukų priežiūros priemonės SEBASTIAN Trilliant buteliuką. Norėdami pasiekti lengvos fiksacijos ir žvilgesio, priemonę purkŠkite ant drėgnų plaukų ir, džiovinant fenu, modeliuokite norimą Šukuoseną. Jeigu plaukų formavimui naudojate karŠtus įrankius, SEBASTIAN Trilliant priemonę purkŠkite ant sausų plaukų. Taip užtikrinsite plaukams apsaugą nuo karŠčio.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: