BIOXCIN šampūnas nuo plaukų slinkimo su juoduoju česnaku, 300 ml

Šampūnas su juodaisiais česnakais ir gebenių ekstraktu yra puikus sprendimas esant įvairioms plaukų ir galvos odos problemoms, taip pat slenkant plaukms.

Nuo šiol BIOXSINE prekės ženklas oficialiai žinomas kaip BIOXCIN.

Šampūne esanti biokomplekso B11 formulė skatina plaukų ląstelių augimą ir atskleidžia jūsų plaukų stiprumą. Patikrintas dermatologiškai, tinka alergiškiems žmonėms, malonaus kvapo. Sudėtyje nėra parabenų, dažiklių, ftalatų, SLS.

Smulkiau



17,52€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Talpa300 ml.
NaudojimasSudrėkinkite galvos odą ir plaukus šiltu vandeniu. Švelniais pirštų judesiais įmasažuokite šampūną „Bioxsine/Bioxcin“ į galvos odą bei plaukus, kol šis suputos, ir palikite 1–2 minutėms, kad priemonė suveiktų. Praėjus minėtam laikui, kruopščiai praskalaukite plaukus ir galvos odą šiltu vandeniu. Šį šampūną galima naudoti kiekvieną dieną.

Kodėl verta rinktis?

Juodasis česnakas – antioksidacinė jėga, daug didesnė nei įprastų česnakų. Juoduosiuose česnakuose esantis didelis kiekis sieros ir SAC (S-alilcisteino / cisteino) apsaugo ir maitina plaukus. Formulėje esantis juodųjų česnakų ekstraktas padeda apsisaugoti nuo plaukų slinkimo ir riebalavimosi.

Biokompleksas B11 yra labai efektyvus ir gerai toleruojamas, todėl gali padėti:

  • stabdyti plaukų slinkimą maitindamas plaukų folikulus;
  • skatinti stipresnių ir tankesnių plaukų augimą;
  • plaukams atrodyti žvilgančiais, stipriais.

Gebenių ekstraktas – fitosterolis, gautas iš gebenės ekstrakto, pasižymi stipriu antioksidaciniu poveikiu, maitina plaukus ir palaiko jų gražią išvaizdą.

Bioaktyvieji peptidai – sudėtyje esantys keratino peptidai, sudaryti iš 18 aminorūgščių, prilimpa prie plaukų nuo pirmojo plovimo ir prisideda prie to, kad plaukai būtų pilnesni ir storesni.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: